Najnovije u održiva gradnja

“Održivom gradnjom do ušteda energije” – bodovano stručno predavanje / 19.9. u 16 h / ECPD, Pula

Grad Pula – Pola organizira stručno predavanje pod nazivom „Održivom gradnjom do ušteda energije“ koje će se održati u Puli, 19.09.2023. u 16h u Europskom centru za mir i razvoj, Flaciusova 18, Pula.

Predavanje se bazira na nizu stručnih prezentacija koje će obuhvaćati teme o:

  1. energetskim svojstvima i životnom ciklusu zgrada te ocjeni održivosti zgrada,
  2. dizalicama topline, korisnicima energije koju okoliš pruža neograničeno i besplatno, i kombiniranim rješenjima
  3. novom konceptu gradnje s naglaskom na održivosti i s ciljem očuvanja planeta i poboljšanja života ljudi
  4. Stručno predavanje se ne naplaćuje, a uvršteno je u Program stručnog usavršavanja HKA te će sudionici ostvariti 2 sata; iz područja A / Tehnička regulativa – 1 h i područja D / Konstrukcije i tehnologije – 1 h.

Aktivnost se provodi u sklopu obilježavanja Tjedna mobilnosti 2023. u gradu Puli čiji se slogan ove godine Uštedimo energiju!.

Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave pošaljete najkasnije do 18. rujna 2023., na e-mail adresu: lorena.dropulic@pula.hr.

PRIJAVNICA

PROGRAM PREDAVANJA

Dobro došli!

 

GRAD-PULA-LOGO_DO RUBA

 

 

 

 

6. Hrvatski forum o održivoj gradnji

Znate li da do 2020. Godine EU zahtijeva da se 70% građevinskog otpada reciklira? Hoće li se u Hrvatskoj skorašnjim ulaskom u Europsku Uniju moći graditi kao i do sada?

Najčešće   gradimo   po  poznatom  principu:  smanjiti  potrošnju,  ponovno iskoristi i reciklirati!

Na  ovogodišnjem  forumu  iz  prve  ruke  možete  doznati kako se to radi u Europskoj  uniji,  kako  osigurati svoje poslovanje a ipak biti u skladu sa zakonom. Na  koje  se  sve  načine  može  reciklirani  građevinski  otpad iskoristiti   ispričat  će  Gűenter  Gretzmacher,  predsjednik  austrijskog Udrženja za reciklažu građevinskog otpada.

Prijavite svoje sudjelovanje na www.holcim.hr i očekujte vrhunsku razmjenu iskustava. Kroz stručna i zanimljiva predavanja nudimo mogućnosti razmjene iskustava i znanja.Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.