Zadnje vijesti

Izborna skupština Društva arhitekata Istre / 14. 6. 2024. u 18 sati

dai_web podloga

U petak, 14. lipnja 2024. godine u 18 sati u prostorijama DAI – SAI u Smareglinoj 1, Pula održat će se Izborna skupština Društva arhitekata Istre.

DNEVNI RED

1) Financijsko izvješće za 2023. godinu
2) Rekapitulacija mandata predsjednice Brede Bizjak 2020. – 2024. s programskim izvješćem za 2023. i prvu polovicu 2024.
3) Izmjene statuta (prijedlozi izmjena)
4) Potvrda novoprimljenih članova
5) Izbori za tijela upravljanja u mandatu 2024. – 2028.
6) Razno

U skladu sa statutom DAI-SAI (čl. 23) pravo odlučivanja na skupštini imaju samo članovi koji su uplatom članarine za 2024. stekli status redovnog člana u tekućoj godini.

Svi članovi, bez obzira na status, mogu prisustvovati skupštini, ali neće se ubrojiti pri određivanju kvoruma.

Molimo sve redovne članove da se odazovu pozivu zbog postizanja kvoruma, a ako ste na taj dan spriječeni prisustvovati skupštini možete ovlastiti drugog redovnog člana (koji je platio članarinu u 2024. godini) da glasa u Vaše ime. (obrazac punomoći)

UHA: Natječaj za izradu idejnog rješenja tržnice i polivalentnog centra u Koprivnici – upute za natjecatelje!

koprivnica

Urbanističko – arhitektonski natječaj za izradu idejnog rješenja Tržnica i polivalentni centar u Koprivnici objavljen je u novom sustavu EOJN-a.

Za natjecatelje izrađene su upute za registraciju i predaju Obrasca projekta koje je moguće preuzeti u nastavku:

UPUTE ZA NATJECATELJE

 

Rezultati arhitektonsko-dizajnerskog natječaja za idejno rješenje hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2025 u Osaki, Japan

Expo Osaka

Objavljeni su rezultati arhitektonsko-dizajnerskog natječaja za idejno multidisciplinarno rješenje hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2025 u Osaki, Japan. Natječaj je raspisalo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, a provelo ga je Udruženje hrvatskih arhitekata u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom.

Cilj natječaja bio je odabir najboljega arhitektonsko-dizajnerskog idejnog multidisciplinarnog rješenja hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2025, koja će se održati u razdoblju od 13. travnja do 13. listopada 2025. godine na otoku Yumeshima u Osaki, Japan.

Pročitaj ostatak…

DAZ: Južna Koreja, arhitektonska tura u rujnu 2024. / prijave do 13.6.

unnamed

Društvo arhitekata Zagreba poziva članove i sve zainteresirane na stručno putovanje u Južnu Koreju u trajanju od 18. do 27. rujna 2024. Ovo putovanje obuhvatiti će niz recentnih ostvarenja u arhitekturu, kao i baštinu Južne Koreje, s pet noćenja s doručkom u Seoulu i dva u Busanu, te sedam ručkova unutar obilazaka.

JUŽNA KOREJA – arhitektonska tura
PUTOVANJE: 10 dana / 7 noćenja, avion/bus/bullet-train
polupansion
18.09.-27.09.2024.

Društvo arhitekata Zagreba u suradnji s agencijom I.T.C d.o.o. organizira zasebnu grupu koja će obići recentnu arhitekturu i povijesnu baštinu Južne Koreje.

Prijave do 13.06.24. ili do popunjenja mjesta.

Program putovanja nalazi se na poveznici.

Pročitaj ostatak…

UHA: Natječaj za izradu idejnog rješenja tržnice i polivalentnog centra u Koprivnici

koprivnica

Grad Koprivnica raspisuje, a Udruženje hrvatskih arhitekata provodi javni, opći, u dva stupnja, anonimni, drugog stupnja složenosti za realizaciju i anketni urbanističko – arhitektonski natječaj za izradu idejnog rješenja: Tržnica i polivalentni centar u Koprivnici.

CPV: 71200000-0 – arhitektonske i srodne usluge
Oznaka iz Plana nabave raspisivača natječaja: 11/24 JNMV
Registarski broj natječaja Hrvatske komore arhitekata: 155-24/KC-UA/NJN

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.