Najnovije u Natječaji

UHA: Natječaj za izradu idejnog rješenja tržnice i polivalentnog centra u Koprivnici – upute za natjecatelje!

koprivnica

Urbanističko – arhitektonski natječaj za izradu idejnog rješenja Tržnica i polivalentni centar u Koprivnici objavljen je u novom sustavu EOJN-a.

Za natjecatelje izrađene su upute za registraciju i predaju Obrasca projekta koje je moguće preuzeti u nastavku:

UPUTE ZA NATJECATELJE

 

Rezultati arhitektonsko-dizajnerskog natječaja za idejno rješenje hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2025 u Osaki, Japan

Expo Osaka

Objavljeni su rezultati arhitektonsko-dizajnerskog natječaja za idejno multidisciplinarno rješenje hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2025 u Osaki, Japan. Natječaj je raspisalo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, a provelo ga je Udruženje hrvatskih arhitekata u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom.

Cilj natječaja bio je odabir najboljega arhitektonsko-dizajnerskog idejnog multidisciplinarnog rješenja hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2025, koja će se održati u razdoblju od 13. travnja do 13. listopada 2025. godine na otoku Yumeshima u Osaki, Japan.

Pročitaj ostatak…

UHA: Natječaj za izradu idejnog rješenja tržnice i polivalentnog centra u Koprivnici

koprivnica

Grad Koprivnica raspisuje, a Udruženje hrvatskih arhitekata provodi javni, opći, u dva stupnja, anonimni, drugog stupnja složenosti za realizaciju i anketni urbanističko – arhitektonski natječaj za izradu idejnog rješenja: Tržnica i polivalentni centar u Koprivnici.

CPV: 71200000-0 – arhitektonske i srodne usluge
Oznaka iz Plana nabave raspisivača natječaja: 11/24 JNMV
Registarski broj natječaja Hrvatske komore arhitekata: 155-24/KC-UA/NJN

Pročitaj ostatak…

DAZ: natječaj za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje za izgradnju Dječjeg vrtića Jarun u Zagrebu

dvjarun_orto

GRAD ZAGREB
raspisuje, a
DRUŠTVO ARHITEKATA ZAGREBA (DAZ)
organizira i provodi

Javni, opći, u jednom stupnju, anonimni, za realizaciju, I stupnja složenosti

PROJEKTNI NATJEČAJ
za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za izgradnju
DJEČJEG VRTIĆA JARUN

Oznaka iz Plana nabave Raspisivača natječaja: 1365-2024-EVV
Registarski broj natječaja Hrvatske komore arhitekata: 150-24/ZG-AU/NJN

Pročitaj ostatak…

Obavijest natjecateljima EXPO Osaka 2025

Expo Osaka

Od 1. 1. 2024. godine primjenjuje se novi sustav Elektroničkog oglasnika javne nabave RH, a na kojem se sukladno Zakonu o javnoj nabavi, objavljuju i svi projektni natječaji iz područje arhitekture i urbanizma. Kako je navedeno u Uvjetima natječaja i Uputama za sudionike, uz uobičajenu predaju natječajnih radova u fizičkom obliku svi natjecatelji moraju predati i Obrazac projekta.

S obzirom na to kako je natječaj za nastup RH na EXPO 2025 jedan od prvih objavljenih u novom sustavu EOJN-a, natjecateljima se daju upute za registraciju i predaju Obrasca projekta.

UHA i HKA pokrenule su inicijativu izmjena i prilagodbe EOJN modula kroz koji se vrši prijava na arhitektonsko-urbanističke natječaje s ciljem administrativnog rasterećenja natjecatelja. Predložene izmjene modula EOJN-a predviđaju ukidanje obveze registracije natjecatelja i ukidanje obveze predaje Obrasca projekta u skladu s dosadašnjom praksom provedbe natječaja u RH i pozitivnim primjerima na području EU, a sve temeljem Direktive  o javnoj nabavi (2014/24/EU) i nacionalnim zakonodavnim okvirom.

Za trenutno objavljene natječaje još uvijek postoji obveza registracije i predaje Obrasca projekta, te molimo sve natjecatelje da prouče upute.

Registracija natjecatelja i predaja Obrasca projekta može se izvršiti i prije predaje samog natječajnog rada u fizičkom obliku, a najkasnije do roka navedenog u objavi i uvjetima natječaja.

Pozivamo sve natjecatelje da čim ranije krenu s procesom prijave i predaje Obrasca projekta sukladno uputama.

Napominjemo kako popis autora/koautora u Prilogu 2 i Prilogu 3 koji se predaju u fizičkom obliku mora biti istovjetan popisu članova zajednice gospodarskih subjekata koji se predaje kroz Obrazac projekta. Suradnici koji nisu koautori ne navode se kao članovi zajednice gospodarskih subjekata u Obrascu projekta.Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.