Radionica ‘Djeca i arhitektura’ 14.05.2011.

Sekcija Djeca i arhitektura Društva arhitekata Istre (DiA DAI) poziva vas na sedmu radionicu s temom prostora i oblikovanja za osnovnoškolce u OŠ Veli Vrh.

Hi,
Dino i profesorica Aleksandra Žufić su na vaše kompjutore instalirali SketchUp, na sve vaše kompjutore, udružili smo se s informatičkom učionicom… što znači da se trebate spremiti za pravo modeliranje! Aha!
Pokušali smo dosad crtati oblike, stvoriti ih od materijala koji predstavljaju tijelo ili granice, radili smo maketu, oduzeli volumen materijalu –a sad možemo sve to odjednom koristiti kao alate u virtualnom svijetu, stvarajući svoj skup oblika, što god on u konačnici predstavljao, stvarni korisni prostor ili zamišljenu bazu za svoje omiljene junake.
Naučit ćemo vas koristiti se osnovnim alatima za oblikovanje u jednom jednostavnom kompjutorskom programu i vidjet ćete kao je lagano kocki izvući uši, kući dodati rep, okrenuti svijet naglavce i bojati gradove u ružičasto…
Gotovo je! Kad otkrijete što je sve moguće napraviti, neće biti kraja idejama! Bit će to cjelovečernji crtić svaki dan, adio kompjutorske igrice.

Dođite 14.05.2011. u 10h prvo u likovnu, onda u informatičku učionicu. enter

DiA DAI + učiteljice Margareta Juričić, Roberta Weissman Nagy, Tanja Ranić: OŠ Veli Vrh

kontakt: sekcija.dia@gmail.com

plakat