Godišnja izložba članova DAI-SAI 2012.

Društvo arhitekata Istre poziva Vas s velikim zadovoljstvom na otvorenje Godišnje izložbe projekata i realizacija članova Društva arhitekata Istre 2012. koja će se održati u petak, 02. 11. 2012. s početkom u 19.30 sati u MMC-u LUKA (Istarska 30, Pula).

Godišnja izložba članova DAI-SAI organizira se u sklopu DANA ARHITEKTURE U ISTRI, tradicionalne manifestacije koja se održava u MMC-u LUKA, kojom organizator izložbe, Društvo arhitekata Istre, nastoji upoznati lokalnu stručnu i širu javnost s djelatnošću istarskih arhitekata, njihovim recentnim projektima i realiziranim djelima, a sve s ciljem predstavljanja aktualnih događanja u arhitekturi i urbanizmu Istarske županije i Hrvatske, te poticanja stručne i šire javnosti na prepoznavanje i (su)djelovanje u pokušaju rješavanja problema na tom području.

Svojom programskom koncepcijom promovira arhitekturu te vizualnu i prostornu osviještenost, razvija senzibilitet u javnosti za tu tematiku što je od iznimne važnosti jer oblikuje urbani okoliš i time neposredno utječe na kvalitetu života ljudi.

Kako kompleksnost arhitektonskog područja, osim djelovanja arhitekata definiraju i sve ostale komplementarne struke kao i korisnici, ovogodišnja je izložba upotpunjena gostima – izvođačima građevinskih i ostalih radova koji će predstaviti svoju tehnologiju rada i izvedene objekte.

O ostalim zbivanjima ovogodišnjih DANA ARHITEKTURE U ISTRI biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Izložbu možete pogledati do 21.11.2012.

Godišnja izložba Društva arhitekata Istre – Società architetti dell’Istria je izložba namjenjena članovima i široj javnosti.