Najnovije u Dean Skira

Konferencija “Graditi svjetlo” / Daniel Libeskind, Dean Skira i Giancarlo Basili

Konferencija Deana Skire, Daniela Libeskinda i Giancarla Basilia s temom “Graditi svjetlo” održat će se 12. travnja s početkom u 18:30 u dvorani Aula Magna.

Pogledajte live stream na linku:

http://buildinglight.iguzzini.com

HOOKED UP

Dean Skira nagrađivani je dizajner rasvjete s više od dvadeset godina iskustva u dizajniranju i projektiranju inovativnih rasvjetnih rješenja i inteligentnih sustava za upravljanjem u arhitekturi. Nakon mnogobrojnih međunarodnih nagrada i priznanja za projekte rasvjete, i svjetiljku Lun-up, pozvan je na sudjelovanje na izložbi Hybrid Architecture koja će se održati u sklopu Tjedna dizajna i FuoriSalone 2013 od 8. do 21. travnja u prostorima Sveučilišta u Milanu.

Interpretacija teme izložbe povjerena je nekolicini vrhunskih, svjetskih arhitekata i dizajnera čiji se radovi ističu po istraživanju i inovaciji. Arhitekti Daniel Libeskind, Steven Holl, Mario Cucinella, Michele De Lucchi, Akihisa Hirata, Simone Micheli, Christophe Pillet i Luca Scacchetti predstavit će svoje radove u prostorima Sveučilišta u Milanu gdje će biti izložen i svjetlosni paviljon Hooked up Deana Skire kao dio serije događanja na temu suvremenog dizajna i arhitekture u organizaciji talijanskog časopisa Interni.

Konferencija Deana Skire i Daniela Libeskinda s temom “Graditi svjetlo” održat će se 12. travnja s početkom u 18:30 u dvorani Aula Magna.

Više o projektu na sljedećem linku > pogledaj.toImpressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.