Najnovije u HGK-Županijska komora Pula

Predavanje “Energetski učinkovita rasvjeta u zgradarstvu”, petak 21. ožujak 2014., HGK Pula

HGK-ŽK Pula u suradnji sa Društvom arhitekata Istre poziva Vas na predavanje„Energetski učinkovita rasvjeta u zgradarstvu“ koje će se održati u petak, 21.03.2014. s početkom u 11,00 sati u velikoj dvorani HGK-ŽK Pula.

Prezentacijom će biti obuhvaćeni i prezentirani realizirani projekti i simulirane studije slučaja, ali i kronologija od pripreme, financiranja do provođenja u praksi.

Danas se puno govori o energetskoj učinkovitosti, o javnoj rasvjeti, no rasvjeta u sektoru zgradarstva iznosi prema nekim procjenama više od 40% ukupne potrošnje energije.

Vodeći ljudi Agencije za javno-privatno partnerstvo predstavit će Vam alternativne modele isporuka na projektima – energetske učinkovitosti, ali i odgovarati na pitanja iz prakse.

Predavanje je BESPLATNO i namijenjeno gospodarstvenicima i jedinicama lokalne samouprave koji sudjeluju u upravljanju i održavanju zgrada i provođenju investicijskih projekata.

Raspored predavanja:

Uvodna riječ organizatora: 11:00
Sandra Perinić, dipl.ing.građ. HGK-ŽK Pula
Leonid Zuban, dipl.ing.arh. DAI-SAI

Predavanje – Energetski učinkovita rasvjeta /case study i primjeri realizacija: 11:10
Ivan Stojimirović, Štedna rasvjeta d.o.o. – vidi više OVDJE

Predavanje – Primjena JPP modela na projektima energetske učinkovitosti: 11:45
dr. sc. Damir Juričić, Agencija za javno-privatno partnerstvo – vidi više OVDJE

Rasprava: 12:15
Domjenak: 12:45

Molimo Vas da Vaše mjesto osigurate popunjenom prijavnicom iz privitka. Za sve dodatne informacije možete se obratiti gđi.Sandri Perinić, dipl.ing.građ. e-mail: sperinic@hgk.hr ; fax.: 052/211-875 ili tel.: 052/378-100.

U očekivanju Vašeg dolaska, srdačno vas pozdravljamo.

Prijavnica

AJPP

Mini simpozij “Elmenti održive gradnje”, srijeda 12. veljače 2014., HGK PulaPozivamo Vas na 5. Mini simpozij o zelenoj gradnji u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Društva arhitekata Istre i Županijskom komorom Pula.

Tema mini simpozija je  “Elementi održive gradnje“. Simpozij će se održati u srijedu 12. veljače 2014., velikoj dvorani Županijske komore Pula, Carrarina 5, Pula

Predavanje je u trajanju od 13:00 – 17:00 sati, uz Green domjenak na kraju predavanja.

Sudjelovanje na simpoziju je BESPLATNO i  sudionici ostvaruju pravo na 2 boda„sukladno odredbi Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/2008), Tablici bodovnih vrijednosti kategorija unapređivanja i usavršavanja znanja r.br. 11.“

Vašu prijavnicu, koju vam dostavljamo u prilogu maila, molimo da popunjenu pošaljete na adresu: info@gbccroatia.org najkasnije do utorka 11.2.2014. u 12.00 sati, prijave primamo isključivo do toga termina, odnosno do popunjenja dvorane od 90 mjesta.

Veselimo se vašem dolasku

prijavnica

program

Predavanje „Održiva arhitektura u hotelskom sektoru“,13.03. u 11,00 sati u HGK-Županijskoj komori Pula

Tvrtka I.T.V. d.o.o. u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata poziva Vas na predavanje pod nazivom „Održiva arhitektura u hotelskom sektoru“ koje će se održati u srijedu 13.03.2013. godine s početkom u 11,00 sati u HGK-Županijskoj komori Pula namijenjeno prije svega hotelskim tvrtkama, arhitektima i inženjerima građevine.

Pročitaj ostatak…

Predavanje „SLOŽENOST I NAČIN IZGRADNJE OBALNOG KOLEKTORA U GRADU PULI“, ponedjeljak 11. lipanj u 9:30 sati

Pozivamo vas na predavanje „SLOŽENOST I NAČIN IZGRADNJE OBALNOG KOLEKTORA U GRADU PULI“ koje će se održati u ponedjeljak 11.06.2012. s početkom u 09.30 sati u prostorijama HGK-ŽK Pula, Carrarina 5, Pula.

Tema se pokazala vrlo interesantnom i potrebnom. Stoga ste dobrodošli!

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.