Najnovije u Hrvatski savjet za zelenu gradnju

GREEN TALKS: Zašto graditi zeleno? u Puli, 10. studenoga 2016.

Hrvatski savjet za zelenu gradnju Vas poziva da se pridružite programu GREEN TALKS pod nazivom: ZAŠTO GRADITI ZELENO? – Zakonske smjernice, primjeri dobre prakse, proizvodi i usluge Kakvi se materijali i tehnologije koriste u zelenoj i održivoj gradnji? Koje su aktualne zakonske smjernice za takvu vrstu gradnje i što nas čeka u skoroj budućnosti? – odgovore na sva Vaša pitanja saznajte na GREEN TALKS koji se održava 10. studenog 2016. u PULI od 12.30 do 17.00 sati na lokaciji HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA – ŽUPANIJSKA KOMORA PULA, Carrarina 5, Pula.

Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS je Hrvatska komora arhitekata te Društvo arhitekata Istre, Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora Pula, Grad Pula te Istarska županija. Tvrtke članovi HSZG-a koji sudjeluju na GREEN TALKS sa su Wienerberger, Holcim Hrvatska, Firestone, Inoutic/ Deceuninck, Fibran Nord, Caparol. Medijski pokrovitelji GREEN TALKS su Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

Program GREEN TALKS se nalazi u prilogu mail-a, a Vaše sudjelovanje molimo prijavite OVDJE.

GREEN TALKS je BESPLATAN za sve sudionike te se ostvaruju komorski sati sukladno Programu stručnog usavršavanja.

Veselimo se druženju s vama!

Hrvatski savjet za zelenu gradnju
info@gbccroatia.org
+ 385 1 4886 296

Program

Mini simpozij “Elmenti održive gradnje”, srijeda 12. veljače 2014., HGK PulaPozivamo Vas na 5. Mini simpozij o zelenoj gradnji u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Društva arhitekata Istre i Županijskom komorom Pula.

Tema mini simpozija je  “Elementi održive gradnje“. Simpozij će se održati u srijedu 12. veljače 2014., velikoj dvorani Županijske komore Pula, Carrarina 5, Pula

Predavanje je u trajanju od 13:00 – 17:00 sati, uz Green domjenak na kraju predavanja.

Sudjelovanje na simpoziju je BESPLATNO i  sudionici ostvaruju pravo na 2 boda„sukladno odredbi Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/2008), Tablici bodovnih vrijednosti kategorija unapređivanja i usavršavanja znanja r.br. 11.“

Vašu prijavnicu, koju vam dostavljamo u prilogu maila, molimo da popunjenu pošaljete na adresu: info@gbccroatia.org najkasnije do utorka 11.2.2014. u 12.00 sati, prijave primamo isključivo do toga termina, odnosno do popunjenja dvorane od 90 mjesta.

Veselimo se vašem dolasku

prijavnica

programImpressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.