Najnovije u izložba

Dani arhitekture u Istri 2015: Ana Dana Beroš: Intermundia
U subotu 12. prosinca 2015. u 21 sat u Augustovom hramu na pulskom Forumu otvara se izložba Intermundia arhitektice Ane Dane Beroš.

Pročitaj ostatak…

OKA: Getting Things Done

Oris Kuća arhitekture Vas poziva na otvorenje izložbe Getting Things Done: Evolution of the Built Environment in Vorarlberg., u subotu, 5. rujna 2015. u Oris Kući arhitekture u 12 sati.

Izložba Getting things done: Evolution of built environment in Vorarlberg je putujuća izložba koja je namjenjena upoznavanju međunarodne publike s arhitekturom austrijske pokrajine Vorarlberg. Više od 230 predstavljenih projekata nudi uvid u razvoj arhitektonske i obrtničke scene čiji počeci su u pokretu započelom u kasnim 1950im i ranim 1960im. Taj je pokret doveo do emancipacije vorarlberške arhitekture i kulture visokokvalitetne gradnje. Arhitektura je postala bitan dio identiteta pokrajine, a arhitektonski turizam je otkrio mjesta na koja može usmjeriti pažnju i dovesti posjetitelje. Čvorište arhitektonskog razvoja i središte diskursa postao je vai – Vorarlberger Architektur Institut.

Pročitaj ostatak…

Natječaj za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja središta naselja Matulji – izložba natječajnih radova

Poštovani,
obavještavamo vas da će se otvaranje izložbe natječajnih radova idejnih arh.-urbanističkih rješenja uređenja središta naselja Matulja sa zgradom multimedijalnog centra u Matuljima održati u Općini Matulji (Trg Maršala Tita 11) u četvrtak 14.svibnja 2015.g. s početkom u 19h. U sklopu otvorenja izložbe bit će organiziran i okrugli stol.
Radujemo se Vašem dolasku!

Društvo arhitekata Rijeka
Dežmanova 2a
HR – 51000 Rijeka
t: +385 (0)51 585 829
e: drustvoarhitekatarijeka@gmail.com
w: www.d-a-r.hr

Katalog natječajnih radova za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Velikog trga i Parka Novigradske biskupije u povijesnoj jezgri Grada Novigrada-Cittanova

Katalog natječajnih radova za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Velikog trga i Parka Novigradske biskupije u povijesnoj jezgri Grada Novigrada-Cittanova možete preuzeti OVDJE.

Poziv na otvorenje izložbe natječajnih radova i javnu raspravu / razgovor s natjecateljima u Natječaju za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Velikog trga i Parka Novigradske biskupije u povijesnoj jezgri Grada Novigrada-Cittanova

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe natječajnih radova i javnu raspravu / razgovor s natjecateljima u Natječaju za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Velikog trga i Parka Novigradske biskupije u povijesnoj jezgri Grada Novigrada-Cittanova.

Otvorenje izložbe i javna rasprava održat će se u utorak, 29. srpnja 2014. godine u Velikoj ulici 1 u Novigradu (prostor u neposrednoj blizini Velikog trga) u 18 sati.

Dobrodošli!Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.