Najnovije u izložba natječajnih radova

Natječaj za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje za DV Valmade u Puli – IZLOŽBA NATJEČAJNIH RADOVA

Plakat Valmade_AA

Grad Pula – Pola i Društvo arhitekata Istre pozivaju vas na svečano otvorenje Izložbe natječajnih radova pristiglih na projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko – urbanističkog rješenja za Dječji vrtić Valmade.
Otvorenje izložbe i razgovor s natjecateljima i ocjenjivačkim sudom će se održati u petak, 8.12.2023. s početkom u 19 sati u Društvu arhitekata Istre u Puli, Smareglina 1.

Izložba ostaje otvorena do 29. prosinca 2023., radnim danom od 17 do 20 sati.

 

 

 

 

 

IZLOŽBA NATJEČAJNIH RADOVA projektnog natječaja za izradu likovnog i arhitektonsko-urbanističko-krajobraznog idejnog rješenja i projektne dokumentacije za spomen-obilježje hrvatskim braniteljima Domovinskog rata u Rovinju

za naslovnu_OK

Grad Rovinj – Rovigno i Društvo arhitekata Istre pozivaju vas na otvorenje izložbe radova projektnog natječaja za izradu likovnog i arhitektonsko-urbanističko-krajobraznog idejnog rješenja i projektne dokumentacije za spomen-obilježje hrvatskim braniteljima Domovinskog rata u Rovinju, koje će se održati u ponedjeljak, 27. lipnja 2022. u 10:00 sati, u prostorijama Academie Banquet (Vijenac braće Lorenzetto 17) u Rovinju-Rovigno, uz prigodan domjenak.

Izložbu je moguće razgledati od 27. lipnja do 12. srpnja svakodnevno u vremenu od 10 do 13 i 18 do 21 sat.Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.