Najnovije u MMC LUKA radionica

Radionica Revit Test Drive u Puli

Pozivamo vas da se prijavite na besplatnu radionicu Revit Test Drive koju organizira tvrtka Prior u suradnji s Društvom arhitekata Istre i Hrvatskom gospodarskom komorom – županijskom komorom Pula. Radionica će se održati 9. lipnja 2016. godine u maloj dvorani Gospodarske komore u Puli, Carrarina 5, a predviđeno vrijeme trajanja je od 12 do 17 sati. Broj polaznika je ograničen, a prijaviti se možete na linku http://www.prior.hr/revit-test-drive/

Pročitaj ostatak…

Izvješće radionica ‘Djeca i arhitektura’: 28.01.2012. i 03.03.2012.

Ljudi su metrični, odnosno metar je iz našega tijela našao svoju mjeru. A onda smo, da li po metru ili po nekoj u nama upisanoj mjeri pronašli i pronalazimo dobar odnos svih stvari: koliko trebamo biti udaljeni da bismo nešto čuli, gdje nam je mjesto kada se želimo držati daleko od stvari, kako razmjestiti predmete oko nas da bismo im dali pravi značaj i sl.

Pročitaj ostatak…

Izvješće radionica ‘Djeca i arhitektura’: 15.10.2011. i 19.11.2011.

U proteklom razdoblju održane su dvije radionice u novom ciklusu Sekcije „Djeca i arhitektura“ DiA DAI, pod radnim nazivima ‘vid i opip’‘njuh i sluh’; namjera im je bila istraživanje osjetilnih fenomena kao uvod u teme prostornog oblikovanja.

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.