Najnovije u OKA

OKA: urbanističko-arhitektonska radionica i simpozij Rendez-vous de l’Architecture

ORIS Kuća arhitekture vas poziva od 28. rujna do 3. listopada 2015. na urbanističko-arhitektonsku radionicu i simpozij Rendez-vous de l’Architecture s francuskom arhitekticom Odile Decq i njenom školom – Confluence – Institutom za inovacije i kreativne strategije u arhitekturi – koja se nalazi u Lyonu. Događanje je organizirano u okviru manifestacije Rendez-vous, festivala Francuske u Hrvatskoj – www.rendez-vous.hr.

Pročitaj ostatak…

OKA: Francisca Benedetti – ASCESIS

Oris Kuća arhitekture Vas poziva na otvorenje izložbe Ascesis Francisce Benedetti, u utorak, 8. rujna 2015. u 19 sati, u galeriji Prsten HDLU-a u Zagrebu, a u organizaciji Oris Kuće arhitekture.

Pročitaj ostatak…

OKA: BUS:STOP Krumbach

U petak, 22. svibnja 2015. u 20 sati, u Oris Kući arhitekture otvara se izložba BUS:STOP Krumbach.

Projekt BUS:STOP nastao je 2012. kada je grupica ljudi iz mjesta Krumbach u austrijskoj pokrajini Bregenzerwald odlučila renovirati stanice javnog gradskog prometa angažirajući sedam svjetski poznatih arhitektonskih imena. U suradnji s lokalnim arhitektima i obrtnicima Alexander Brodsky, Rintala Eggertsson Architects, Architecten de Vylder Vinck Taillieu, Ensamble Studio, Smiljan Radic, Amateur Architecture Studio/Wang Shu and Lu Wenyu i Sou Fujimoto isprojektirali su po jednu autobusnu stanicu u zamjenu za sedmodnevni odmor u Bregenzerwaldu.

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.