Najnovije u radionica

PROMO: ARCHICAD radionica u Rovinju

Pozivaju se svi zainteresirani na besplatnu ARCHICAD radionicu koja će se održati u Rovinju 03.12.2016. ujutro od 10–13 sati u Hotelu Lone, Luje Adamovića 31.
Prezentirat će se pojedine osnovne i napredne funkcije ARCHICADa.
Program je namijenjen svim starim i novim korisnicima koje interesiraju BIM rješenja.
Dođite i donesite laptope, Vaše projekte, popis pitanja i problema s kojima ste se susreli u radu. Radionica je dobra prilika za razmjenu iskustava i upoznavanje s drugim ARCHICAD kolegama.

Ulaz je besplatan, ali prostor je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto već danas prijavom na linku: https://archicadhr.wufoo.com/forms/phzuw8t0rz6vey/ .

Dobrodošli!

DiA mapirala Gornji Kamenjak!

U organizaciji Javne ustanove Kamenjak i Sekcije Djeca i arhitektura DAI-SAI, u subotu 28.03.2015. na Gornjem Kamenjaku održan je edukacijski izlet pod nazivom ‘Upoznajmo Kamenjak’.

Pročitaj ostatak…

Artur u Puli

Pozivamo Vas da nam se pridružite na trećoj radionici Artur (Arhitektura i turizam) u Puli, 16.  i 17. prosinca 2013. u MMC Luka, Istarska 30, Pula.

Pročitaj ostatak…

Identitet: Grad i regija

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 2. radionici programa ARTUR (Arhitektura i turizam) u Dubrovniku, 26. studenog 2013. u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik u dvorani Elafiti u 9.30 sati, Babin kuk.

Pročitaj ostatak…

Energetska radionica 2013: “Energija, Učinkovitost, Komfor, Održivost, Zakonski okvir, Financiranje“

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu na kojoj će biti predstavljena nova tehnološka rješenja, zakonodavni okvir te mogućnosti financiranja projekata energetske učinkovitosti u RH.

Radionica će se održati 07.11.2013. u Puli, Društvo arhitekata Istre – Societa’ architetti dell’ Istria (MMC LUKA, Istarska 30) s početkom u 10 sati.

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.