Najnovije u Think Space

Treća Think Space Nekonferencija

plakat1

Treća Think Space Nekonferencija održat će se u Laubi – kući za ljude i umjetnost u Zagrebu od 11. do 13. lipnja 2014.

.THINK .SPACE nekonferencija održava se po treći put u Zagrebu uz gostovanje brojnih stranih arhitekata, predavača, spisatelja i kritičara iz cijelog svijeta koja se u ovoj godini bavi sveprisutnom temom novca, te propituje njegove utjecaje na oblikovanje teritorija, kulturu i društvo i okoliš. Predstavlja progresivne ideje na sjecištu arhitekture, sociologije, ekonomije i programiranja, koje istovremeno radikalno propituju prostorne, socijalne i urbanističke odnose zasnovane na kapitalizmu.

S obzirom na neuobičajeni format skupa, on predstavlja izvrsnu priliku za povezivanje i upoznavanje s brojnim kolegama iz drugih zemalja, o čemu svjedoče brojne suradnje na projektima i gostovanja koja su proizašla iz susreta na prošlim Think Space nekonferencijama.

Ovom prilikom Vas ujedno pozivamo da nam se pridružite. O svemu pročitajte više u nastavku.

Pročitaj ostatak…

Zatvorene Urbane granice, otvorene Geopolitičke granice

U utorak, 15. ožujka, u prostorima Društva arhitekata Zagreba objavljeni su pobjednici prvog međunarodnog natječaja – Urbane Granice - i otvoren je drugi u nizu natječajaGeopolitičke graniceunutar godišnje teme Granice u sklopu Think Space programa.

Pročitaj ostatak…

Think Space: Urban Borders – još 7 dana!


Približava se rok za prijavu radova za prvi natječaj programa
Misli prostor/Think Space – Granice: URBANE GRANICE

Rok za prijavu natječajnih radova: 8.2.2011, 23:59h

Pročitaj ostatak…

MISLITE PROSTOR!
_____

Društvo arhitekata Zagreb (DAZ) pokrenulo je prvi godišnji ciklus međunarodnih konceptualnih natječaja. Svaki ciklus traje kalendarsku godinu, a sastavljen je od četiri natječaja pod zajedničkom godišnjom temom koju je zadao gost kustos. Svaki pojedini natječaj ima svoj zasebni programski zadatak koji definira žiri predložen od gosta kustosa i organizacijskog odbora.

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.