Najnovije u Venecijanski bienale

14. Venecijansko bijenale: JAVNI POZIV za isticanje kandidature za povjerenika hrvatskog nastupa

Ministarstvo kulture, koje zastupa ministrica prof.dr.sc. Andrea Zlatar Violić, u suradnji s 
Udruženjem hrvatskih arhitekata, koje zastupa predsjednik Hrvoje Hrabak, objavljuju

JAVNI POZIV

Za isticanje kandidature za povjerenika hrvatskog nastupa na Venecijanskom bijenalu – 14. Međunarodnoj izložbi arhitekture

Pročitaj ostatak…

Nezaobilazni hrvatski paviljon

Prestižni časopis za arhitekturu, dizajn i suvremenu umjetnost, Domus, uvrstio je hrvatski paviljon na 13. venecijanskom bijenalu arhitekture među deset koji se nikako ne smiju propustiti!

Pročitaj ostatak…

Poštovani,
otvorenje hrvatskog paviljona u sklopu 13. međunarodne izložbe arhitekture u Veneciji, pod nazivom Neposredna demokracija zahtijeva neposredni prostor, održat će se 27. kolovoza u 18 sati.

Pročitaj ostatak…

Pratite radove iz Venecije

..
U ponedjeljak, 13.08., započeli su radovi na hrvatskom paviljonu u Arsenalu u Veneciji. Otvaranje izložbe predviđeno je za ponedjeljak, 27.08. u 18 sati. Na web stranici zadruge Praksa možete pratiti napredovanje rada Pulske grupe na samoj lokaciji paviljona.

www.praksa.hr

Prezentacija rada Pulske grupe na Venecijanskom bijenalu

Pozivamo vas na prezentaciju rada Pulske grupe na Venecijanskom bijenalu koja će se održati u petak 10. kolovoza 2012. s početkom u 21 sat na Pulskom Forumu, u organizaciji Društva arhitekata Istre.

Pulska grupa predstavljati će Hrvatsku na ovogodišnjem Venecijanskom bijenalu s temom: ‘Neposredna demokracija zahtijeva neposredan prostor’. Izložba u Veneciji održat će se od 29. kolovoza do 25. studenog, a Hrvatska će izlagati u prostorima Arsenala.Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.