Najnovije u dani arhitekture

Dani arhitekture u Istri 2015

S velikim vas zadovoljstvom pozivamo na otvorenje Godišnje izložbe projekata i realizacija članova Društva arhitekata Istre 2015. koja će se održati u petak, 13. 11. 2015. s početkom u 19.00 sati u Galeriji Luka (MMC LUKA, Istarska 30, Pula) i kojom će zvanično započeti tradicionalna manifestacija Dani arhitekture u Istri 2015. Uz Godišnju izložbu otvorit će se i dvije gostujuće izložbe – Pregled nagrađenih radova ovogodišnjeg 50. zagrebačkog salona arhitekture te izložba talijanske arhitekture XXI stoljeća pod nazivom “Piccole utopie”.

Pročitaj ostatak…

Dani arhitekture u Istri 2014.

Društvo arhitekata Istre Vas poziva na Dane arhitekture u Istri 2014. u četvrtak, 13. 11. 2014. s početkom u 19 sati u Galeriji Luka i galeriji Anex (MMC LUKA, Istarska 30, Pula).

Program započinje u 19 sati predavanjem ‘O Bogdanu Bogdanoviću i arhitektonskom djelu kao kolektivnoj izvedbi’ kulturne i urbane antropologinje Sonje Leboš, kustosice izložbe “Bogdan Bogdanović – ukleti neimar”. U njemu će govoriti o kompleksnoj problematici arhitektonskog djela kao kolektivnog, a ne isključivo autorskog rada. Nakon uvoda u Bogdanovićev rad, Leboš će adresirati pitanje kolektivne izvedbe na primjeru najpoznatijeg rada Bogdana Bogdanovića – Spomen područja Jasenovac.

Predavanju slijede otvorenja Godišnje izložbe projekata i realizacija članova Društva arhitekata Istre te izložbe “Bogdan Bogdanović – ukleti neimar” u 20 sati.

Pročitaj ostatak…

Godišnja izložba članova DAI-SAI 2013.

Poštovani članovi,

s velikim vas zadovoljstvom pozivamo na otvorenje Godišnje izložbe projekata i realizacija članova Društva arhitekata Istre 2013. koja će se održati u petak, 22. 11. 2013. s početkom u 19.00 sati u Galeriji Luka (MMC LUKA, Istarska 30, Pula) i kojom će zvanično započeti tradicionalna manifestacija Dani arhitekture u Istri 2013.

Pročitaj ostatak…

Godišnja izložba članova DAI-SAI 2013.


Poštovani članovi,

ponavljamo poziv za predaju radova za ovogodišnju izložbu članova DAI-SAI i ujedno podsjećamo da rok za predaju radova u digitalnom obliku za katalog ističe u petak, 08.11.2013.

Obavještavamo da će se dana 22.11.2013. u sklopu manifestacije Dani arhitekture održati godišnja izložba članova DAI-SAI.

Ovim vas putem pozivamo da donesete vaše ovogodišnje radove i sudjelujete u godišnjoj izložbi članova DAI-SAI.

- rok za predaju radova u digitalnom obliku za katalog je 08. 11. 2013. Radovi se mogu poslati na mail tajništva DAI-SAI (dai-sai@inet.hr)

Format radova u digitalnom obliku je 17 x 14 cm (dpi 300).

- rok za predaju radova na podlogama te eventualnim maketama je 20. 11. 2013.

Radovi se mogu predati u tajništvu DAI-SAI radnim danom u vremenu 10-14 sati.

Max. format radova za izložbu je 100 x 70 cm i trebaju biti kaširani ili na podlozi, a mogu se predati i manji formati.

Samom otvorenju izložbe moći ćete nazočiti u petak, 22.11.2013. u 19 sati, a izložbu pogledati do 15. 12. 2013.

Srdačan pozdrav,

tajništvo DAI-SAI

Godišnja izložba članova DAI-SAI 2012.

Društvo arhitekata Istre poziva Vas s velikim zadovoljstvom na otvorenje Godišnje izložbe projekata i realizacija članova Društva arhitekata Istre 2012. koja će se održati u petak, 02. 11. 2012. s početkom u 19.30 sati u MMC-u LUKA (Istarska 30, Pula).

Godišnja izložba članova DAI-SAI organizira se u sklopu DANA ARHITEKTURE U ISTRI, tradicionalne manifestacije koja se održava u MMC-u LUKA, kojom organizator izložbe, Društvo arhitekata Istre, nastoji upoznati lokalnu stručnu i širu javnost s djelatnošću istarskih arhitekata, njihovim recentnim projektima i realiziranim djelima, a sve s ciljem predstavljanja aktualnih događanja u arhitekturi i urbanizmu Istarske županije i Hrvatske, te poticanja stručne i šire javnosti na prepoznavanje i (su)djelovanje u pokušaju rješavanja problema na tom području.

Svojom programskom koncepcijom promovira arhitekturu te vizualnu i prostornu osviještenost, razvija senzibilitet u javnosti za tu tematiku što je od iznimne važnosti jer oblikuje urbani okoliš i time neposredno utječe na kvalitetu života ljudi.

Kako kompleksnost arhitektonskog područja, osim djelovanja arhitekata definiraju i sve ostale komplementarne struke kao i korisnici, ovogodišnja je izložba upotpunjena gostima – izvođačima građevinskih i ostalih radova koji će predstaviti svoju tehnologiju rada i izvedene objekte.

O ostalim zbivanjima ovogodišnjih DANA ARHITEKTURE U ISTRI biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Izložbu možete pogledati do 21.11.2012.

Godišnja izložba Društva arhitekata Istre – Società architetti dell’Istria je izložba namjenjena članovima i široj javnosti.Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.