Najnovije u Dubrovnik

Vikend s Orisom u Dubrovniku

Približava se “Vikend s Orisom” - nova forma Orisove manifestacije koja je zamišljena kao trodnevni susret i druženje arhitekata, dizajnera, umjetnika uz predavanja istaknutih svjetskih i hrvatskih arhitekata, dizajnera, mislioca, a koji se održava od 8. do 10. travnja u Dubrovniku.

Pročitaj ostatak…

Dani Orisa Dubrovnik 225. – 27. 4 2014., Hotel Valamar Lacroma

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će se od 25. do 27. travnja ove godine u Dubrovniku, u hotelu Valamar Lacroma, održati drugi dubrovački Dani Orisa.

Pročitaj ostatak…

Identitet: Grad i regija

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 2. radionici programa ARTUR (Arhitektura i turizam) u Dubrovniku, 26. studenog 2013. u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik u dvorani Elafiti u 9.30 sati, Babin kuk.

Pročitaj ostatak…

NATJEČAJ za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja KOMPLEKSA RADELJEVIĆ – LIBERTAS U DUBROVNIKU

RADELJEVIĆ D.O.O
u organizaciji i provedbi
UDRUŽENJA HRVATSKIH ARHITEKATA (UHA)
raspisuje javni, državni, otvoreni, anketni, u jednom stupnju, anonimni

NATJEČAJ
za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja
KOMPLEKSA RADELJEVIĆ – LIBERTAS U DUBROVNIKU

Pročitaj ostatak…

Grad ili resort?


U subotu, 11. lipnja je u MMC Luka održana tribina pod nazivom “Prostorna problematika na Jadranu i uloga struke”. Prisutni arhitekti Ivona Ivčević iz Šibenika, Idis Turato iz Rijeke i Leonid Zuban iz Pule te Dinko Peračić koji je putem skypa sudjelovao iz Splita raspravili su o trenutnim problemima u svojim gradovima – poluotoku Oštrici u Šibeniku, Marjanu u Splitu, Delti i lučkim prostorima u Rijeci, Muzilu i vojnim zonama u Puli, a spomenut je i slučaj visoravni Srđ u Dubrovniku.

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.