Najnovije u inicijativa

Pula glasa protiv!

Protiv

U povodu nadolazećega referenduma, dvadesetak pulskih aktivista i aktivistica iz različitih udruga organizira Mimohod za jednakost i plesni flash mob na trgu Portarata u sklopu kampanje “Građani glasaju protiv!” Cilj je svima poslali poruku da je Pula protiv nejednakosti, nepoštivanja svakog pojedinca te stvaranja građana prvog i drugog reda.

Mimohod će se održati u subotu, 30. studenog uz okupljanje u 11 sati na tržnici, odakle se kreće u mimohod kroz centar do Trga Portarata na kojoj će sudionici zajednički otplesati jednostavnu koreografiju uz pjesmu “Ljubav za sve”. Flash mob ne traži nikakvo plesno znanje i iskustvo, samo dobru volju za jednakost svih građana Republike Hrvatske.

U organizaciji aktivnosti sudjeluju udruge Korak, Čarobnjakov šešir, Monteparadiso, Marte, Zelena Istra, Tofa, Sigurna kuća Istra, Udruga žena grada Pule, Shin, Seasplash, Gradska radionica, Suncokret, Armazonex i razni volonteri-pojedinci.

Autor/izvor: GI 26/11/2013

Izašao 5. broj “Otvorenog Muzila”


U novom broju novina građanske inicijative za Muzil “Volim Pulu” možete pročitati otvoreno pismo presjednika UHA-e, Hrvoja Hrabaka, i presjednika DAI-SAI-a, Leonida Zubana, vijećnicima županijske skupštine Istarske županije, kao i transkript rasprave “Prostorna problematika na Jadranu i uloga struke”, održane u travnju u DAI-SAI-u.
Pdf izdanje novina možete pogledati ovdje.

Inicijativa za razvoj mreže sportske infrastrukture RH

Problemi, zahtjevi i potencijali razvoja Strategije izgradnje integralnog sustava sportske infrastruke u RH

4. studenog ove godine, u suorganizaciji Udruženja hrvatskih arhitekata (UHA), Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Društvo građevinskih inžinjera Zagreba (GIZ), održati će se seminar naziva INICIJATIVA ZA RAZVOJ MREŽE SPORTSKE INFRASTRUKTURE RH. Seminar će se održati u prostorijama UHA/DAZ u Zagrebu, Trg Bana J. Jelačića 3/I s početkom u 10.00 sati.

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.