Najnovije u simpozij

Mini simpozij “Elmenti održive gradnje”, srijeda 12. veljače 2014., HGK PulaPozivamo Vas na 5. Mini simpozij o zelenoj gradnji u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Društva arhitekata Istre i Županijskom komorom Pula.

Tema mini simpozija je  “Elementi održive gradnje“. Simpozij će se održati u srijedu 12. veljače 2014., velikoj dvorani Županijske komore Pula, Carrarina 5, Pula

Predavanje je u trajanju od 13:00 – 17:00 sati, uz Green domjenak na kraju predavanja.

Sudjelovanje na simpoziju je BESPLATNO i  sudionici ostvaruju pravo na 2 boda„sukladno odredbi Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/2008), Tablici bodovnih vrijednosti kategorija unapređivanja i usavršavanja znanja r.br. 11.“

Vašu prijavnicu, koju vam dostavljamo u prilogu maila, molimo da popunjenu pošaljete na adresu: info@gbccroatia.org najkasnije do utorka 11.2.2014. u 12.00 sati, prijave primamo isključivo do toga termina, odnosno do popunjenja dvorane od 90 mjesta.

Veselimo se vašem dolasku

prijavnica

program

Proto/e/co/logics 003 Superseeding

Na Brijunima se 24. kolovoza, treću godinu za redom, održava internacionalni simpoziji arhitekture pod nazivomProto/e/co/logics 003 Superseeding u organizaciji MLAUS – Mediterranean Laboratory for Architecture and Urban Strategies. Uz jednodnevni simpoziji održat će se i dvije petodnevne radionice s temama primjene parametrijskog projektiranja u održivim arhitektonskim i urbanističkim strategijama i praksama.

Pročitaj ostatak…

Dani Orisa 12– međunarodni simpozij arhitekture

Međunarodni simpozij arhitekture Dani Orisa 12 na rasporedu je 20. i 21.10. 2012. u KD Vatroslav Lisinski.

Ove godine na Danima Orisa gostuju:

Sou Fujimoto, Japan
Martha Thorne, Španjolska
Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy, Finska
Karim Rashid, SAD
Antón García-Abril, Španjolska
Bearth & Deplazes Architekten, Švicarska
Jeff Bickert, Slovenija
Marijan Hržić, Hrvatska
Sasa Bradić, Hrvatska
Helen & Hard, Norveška
Odile Decq, Francuska
Dominique Perrault, Francuska

Pročitaj ostatak…

Novo doba dizajna

Alisa AndrašekBruno Juričić, kustosi serije simpozija arhitekture proto-e-co-logics održali su u Društvu arhitekata Zagreb (DAZ) najavnu press konferenciju na kojoj su predstavili program drugog Simpozija ‘proto-e-co-logics 002 – The Field is Open. Simpozij se održava u organizacijiMediteranskog laboratorija za arhitekturu i urbane strategije (MLAUS) u design hotelu Lone u Rovinju u subotu 1. rujna i nedjelju 2. rujna.

Pročitaj ostatak…

Završio Simpozij u Grožnjanu

Osmi međunarodni Simpozij za teoriju i oblikovanje u digitalno doba održan je već tradicionalno početkom kolovoza u Međunarodnom centru Hrvatske glazbene mladeži (HGM) u Grožnjanu.

Pročitaj ostatak…Impressum

web stranicu pokreće WordPress, copyright DAI-SAI 2010.